Familielijnen opschonen 13 en 14 mei

vr 13 mei

|

Ilpendam

Familielijnen opschonen 13 en 14 mei

Bevrijd je van alle ballast uit je famliesysteem, zodat jij vol levensenergie verder kunt

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

13 mei 09:30 – 14 mei 17:30

Ilpendam, Monnickendammerrijweg 54, 1452 PN Ilpendam, Nederland

Over het evenement

Van 9.30 tot 17.30 u

Ruim op voor jezelf en alle generaties achter jou zodat jij, je nakomelingen en iedereen uit jouw generatielijn weer vrij kunnen zijn. Vanuit jouw voorouders (familielijn) heb jij van alles geërfd wat je er mogelijk van weerhoudt om jouw leven vanuit je eigen, volle potentieel te leven. Er kunnen allerlei thema’s spelen op het gebied van relaties, werk of gezondheid die steeds maar weer terugkeren. Je kunt je er bijvoorbeeld bewust van zijn dat je bepaalde dingen net zo doet als je vader of moeder. Het kan dan heel goed zijn dat je een patroon herhaalt uit jouw familielijn, wat zich wellicht al generaties lang voordoet. Vaak is het echter zo dat je je helemaal niet bewust bent van dergelijke patronen. Door jouw generatielijn op te stellen krijg je inzicht in wat er speelt in de familielijn en van welke patronen en blokkades jij je mag bevrijden. Tijdens deze twee dagen gaan we samen aan het werk zodat jij uit de tredmolen van je familiegeschiedenis kunt stappen. Hoe zou het zijn als jij bevrijd van de blokkades en patronen uit jouw familiesysteem je eigen leven kunt gaat leven?

Dat jij de erfenis mag loslaten, voor jezelf, voor je voorouders en voor je kinderen? We gaan aan het werk met een mix van Systemisch werk, Opstellingen, Bewuste Verbinding, Haptonomie, de kracht van de groep en een goeie dosis humor en zelfrelativering!

ALGEMENE INFORMATIE:

De workshop wordt gegeven door: Jacqueline Koome en Wietse Vriens

Adres:  Boerderij Achtervennen in Ilpendam

Monnickendammerijweg 54

1452 PN Ilpendam.

Gratis parkeren bij de locatie.

De kosten voor de workshop zijn € 300

Neem je iemand mee die wil representeren dan betaalt deze persoon €75

Dit is inclusief drankjes, hapjes en een heerlijke biologische lunch.

Inloop vanaf 9:30, start 10.00.

De dagen duren tot ongeveer 17:30.

Wil je samen met je partner komen dan kan dat, sterker nog, we raden dit aan.

Wij hebben ervaren dat het heel inzichtelijk en helend kan zijn om te schouwen in de familielijn van je partner. Partners ervaren bovendien nadien meer begrip en compassie voor elkaar, kunnen elkaar gemakkelijker vinden en beter met elkaar communiceren.

Voor meer informatie over de workshop of praktische vragen kun je mailen naar info@jacquelinekoome.nl of bellen met Jacqueline op 06-53832376.

AANMELDEN: Stuur een mail naar info@jacquelinekoome.nl. Dan stuur ik je alle informatie en betaalgegevens toe via email.

Deelname is zeker na betaling van het volledige bedrag.

Deel dit evenement