top of page
Generatielijnen opschonen 2-daagse
Generatielijnen opschonen 2-daagse

vr 02 feb

|

Haarlem

Generatielijnen opschonen 2-daagse

In deze tweedaagse ruim jij op voor jezelf en alle generaties achter jou, zodat jij, jouw kinderen en iedereen uit jouw generatielijn weer vrij kunnen zijn.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

02 feb 2024, 09:30 – 03 feb 2024, 17:30

Haarlem, Hendrik Figeeweg 1Z, 2031 BJ Haarlem, Nederland

Over het evenement

Hoe ziet zo'n Generatie weekend eruit?

In deze tweedaagse ruim jij op voor jezelf en alle generaties achter jou, zodat jij, jouw kinderen en iedereen uit jouw generatielijn weer vrij kunnen zijn.

Klinkt vaag? Vanuit jouw voorouders (familielijn) heb jij van alles geërfd wat je er mogelijk van weerhoudt om jouw leven vanuit je eigen, volle potentieel te leven. Er kunnen allerlei thema’s spelen op het gebied van relaties, werk of gezondheid die steeds maar weer terugkeren. Je kunt je er bijvoorbeeld bewust van zijn dat je bepaalde dingen net zo doet als je vader of moeder. Het kan dan heel goed zijn dat je een patroon herhaalt uit jouw familielijn, wat zich wellicht al generaties lang voordoet. Vaak is het echter zo dat je je helemaal niet bewust bent van dergelijke patronen. Door jouw generatielijn op te stellen krijg je inzicht in wat er speelt in de familielijn en van welke patronen en blokkades jij je mag bevrijden. Tijdens deze twee dagen gaan we samen aan het werk zodat jij uit de tredmolen van je familiegeschiedenis kunt stappen. Hoe zou het zijn als jij bevrijd van de blokkades en patronen uit jouw familiesysteem je eigen leven kunt gaan leven? Dat jij die erfenis mag loslaten, voor jezelf, voor je voorouders en voor je kinderen?

We gaan in alle veiligheid aan het werk met een mix van Systemisch werk, Opstellingen, Bewuste Verbinding, Haptonomie, de kracht van de groep en een goeie dosis humor en zelfrelativering!

ALGEMENE INFORMATIE:

De dag wordt gegeven door: Jacqueline Koome en Wietse Vriens

De kosten voor de dag zijn € 385

Neem je iemand mee die wil representeren dan betaalt deze persoon €75

Dit is inclusief drankjes, hapjes en een heerlijke biologische lunch.

Inloop vanaf 9:30, start 10.00.

De dagen duren tot ongeveer 17:00.

Gratis parkeren bij de locatie.

Voor meer informatie over de workshop of praktische vragen kun je mailen naar info@jacquelinekoome.nl of bellen met Jacqueline op 06-53832376.

AANMELDEN:

Je aanmelding is concreet na betaling van het ticket via de site.

Op al onze diensten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing

Tickets

  • Vraagsteller

    € 385,00
    Verkoop geëindigd op
  • Representant

    € 80,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page